Brainstormen

Voor het blog van Frankwatching schreef ik over hoe je online en/of individueel kunt brainstormen. Waarbij de uitkomsten daadwerkelijk tot acties worden uitgewerkt, zodat je met een voldaan gevoel de brainstorm eindigt. Meer lezen? Ga naar Frankwatching.nl.

Preview:
Wie aan brainstormen denkt, denkt vaak aan een ruimte vol met schreeuwende mensen. Daar ben ik sowieso geen fan van. De mensen die net even wat langer moeten nadenken of iets meer timide zijn, komen zo nauwelijks aan het woord. Terwijl zij vaak hele goede ideeën hebben. Online is dat nóg erger. Letterlijk, want wie bij online het meeste geluid maakt is vaak als enige hoorbaar. En wat blijkt: als iedereen in stilte brainstormt, komen er verrassend veel goede ideeën boven water. Lees verder >>

Fotografie: William Iven via Unsplash

Aan de slag met online brainstormen