top of page
scott-webb-VxRVVU8d9KY-unsplash.jpg

Creatieve heidagen

Tijdens onze teamdagen, gaan jullie op een creatieve manier met een centrale vraag aan de slag. Zo kunnen jullie een strategisch plan uitwerken, een marketingcampagne verzinnen of productief brainstormen over nieuwe producten en diensten.

De heisessies zijn vooral bedoeld om als team bij elkaar te zijn en een start te maken met… iets nieuws. Ik stem met jullie af wat het doel van de dag is en waarmee je aan het eind naar buiten wil lopen.

 

Zijn dat concrete ideeën? Strategische punten waar jullie mee aan de slag willen? Of wil je bijvoorbeeld dat medewerkers op een andere manier samenwerken?

Aan de hand van jullie wensen, stel ik een op-maat-gemaakt programma samen. Vol creativiteit en fun! Uiteraard houden we daarbij ook rekening met oplaadmomenten. Zoals een uitgebreide lunch en/of een wandeling door het bos.

Onze heidagen zijn vooral: leuk (!). We vinden belangrijk dat jullie geïnspireerd zijn en aan het eind terugkijken op een fantastische dag die jullie samen hebben beleefd.

sprankel-stars-only-yellow.png

Tijdens deze dag

 • Gaan jullie op een creatieve aan de slag met een centraal thema

 • Is er ruimte om te lachen

 • Werken we aan de dynamiek binnen het team

sprankel-stars-only-yellow.png

Na deze workshop

 • Hebben jullie concrete plannen die je verder op kunt pakken

 • Maken jullie een frisse start als team

 • Kennen jullie elkaar (nog) beter

sprankel-stars-only-yellow.png

Voor wie?

Onze teamdagen zijn voor teams en organisaties die een inspirerende dag willen doorbrengen buiten het kantoor. Het advies is met maximaal twintig mensen een heisessie te organiseren.

sprankel-stars-only-yellow.png

Voorbereiding

Tijdens een intakegesprek bespreken we jullie wensen en behoeften. Wat is het doel van de dag, welke sfeer willen jullie neerzetten en hoe ziet jullie team eruit. Daarna maken wij een programma op maat dat we uiteraard met jullie afstemmen.

sprankel-stars-only-yellow.png

De locatie

Voor een heidag raden wij aan om een locatie te regelen buiten de eigen organisatie. Het liefst in een mooie omgeving en niet té ver van je normale standplaats. Mocht je dat willen, dan kunnen ook wij naar locaties kijken en deze voor jullie reserveren.

sprankel-stars-only-yellow.png

Kosten

De richtprijs is €1750 euro ex btw voor de invullen van je teamdag. Dat is inclusief:

 • Faciliteren van de dag zelf

 • Intakegesprek

 • Onze voorbereidingen (inlezen, op maat gemaakt programma, afstemmen met jullie)

 • Materiaal, zoals post-its en stiften

 • Reistijd en reiskosten tot een straal van 90km rondom Den Bosch, (exclusief eventuele parkeerkosten)
   

Als extra voorbereiding nodig is, maken we een schatting van de extra uren. Daarvoor geldt een uurtarief van €95 excl btw.  

Ook zo'n creatieve heidag?

Leuk! Stuur me een berichtje en ik plan een vrijblijvende kennismaking met je in!

bottom of page