top of page
20221013_MEVW_EVENT_040.jpg

Design Thinking - crash course

Design Thinking lijkt wel hét buzzwoord van het moment. Elke student (of hij nou toerisme of economie studeert) krijgt het als vak. Maar wat is het? En nog belangrijker: wat heb jij eraan?

Duur: 
1 - 1,5 uur (super crash course, bijv op events)
1 dag (inhouse training met alle fases)

4-6 dagdelen (volledige cursus)

Taal: Engels / Nederlands

Locatie: Live of online

In deze inspirerende en interactieve workshop leer je wat Design Thinking is. In kleine groepjes ga je aan de slag om een écht probleem op te lossen. Dat doen we op een waanzinnig tempo. Maar ik sleep je er doorheen!

Met korte oefeningen ontdekken we wat de problemen van je doelgroep écht zijn en welke oplossing je kunt verzinnen. Bij de ééndaagse training maak je ook een prototype dat je meteen test. 

Je gaat in ieder geval met een hoofd vol inspiratie naar huis én weet hoe je Design Thinking in jouw organisatie kunt inzetten. 

"Wouw, we hebben in 1 uur een compleet idee uitgewerkt om meer aandacht te genereren voor mijn podcast. Hier was ik nog niet eerder opgekomen!"
- Renee - deelnemer Crash Course in 1 uur - Congres Regionale Omroepen 2022 

"Marije heeft veel energie. Ze stelde me echt op scherp. Ik moest achterhalen waarom mijn cliënten alleen maar achter de computer zaten. Nu heb ik een prototype van een activiteitenplanner gemaakt. Heel tof."

- Carolien - deelnemer Crash Course in 3 uur - zij-instroomklas MBO Zorg & Welzijn

sprankel-stars-only-yellow.png

In deze workshop

  • Gaan we super rapido door de verschillende fasen van Design Thinking

  • Vinden we een oplossing voor jouw probleem (!) 

  • Ga je actief aan de slag!

  • (Ontdek je waar mijn hand op de foto naartoe gaat...)

sprankel-stars-only-yellow.png

Na deze workshop

  • Weet je wat Design Thinking is en wanneer je welke fase inzet

  • Weet je of Design Thinking toepasbaar is in jouw organisatie

  • Lukt het je stakeholders te overtuigen om te investeren in innovatie

  • (en heb je een oplossing bedacht voor een relevant probleem!)

sprankel-stars-only-yellow.png

Voor wie?

Deze workshop is geschikt voor... iedereen! Iedereen die kennis wil maken met innovatie en Design Thinking en/of collega's wil overtuigen van het nut van Design Thinking. Geschikt voor studenten, aanpakkers, management én directie. De workshop kan online plaatsvinden, maar het liefst op een (creatieve) locatie.


Op events is het maximum aantal deelnemers 40. Voor de uitgebreidere cursussen is dat maximum deelnemers 16. Bij meer deelnemers neem ik een co-trainer mee.

sprankel-stars-only-yellow.png

Tijdsduur

De standaard workshop duurt (afhankelijk van jullie wensen) één tot anderhalf uur. Deze is uiteraard in te korten (het speedrecord staat nu op 40 minuten), bijvoorbeeld als jullie meer op zoek zijn naar een inspiratiesessie, of uit te breiden naar een dag(deel). Afhankelijk van jullie wensen. Uiteraard bieden we ook langer lopende trainingen van 6 dagdelen aan. 

sprankel-stars-only-yellow.png

Kosten

De kosten voor de standaard workshop op een event zijn €1400 ex btw, incl materiaal en reiskosten tot 100km rondom Den Bosch. De uitgebreidere cursussen kosten €1500 ex btw per dagdeel.  

sprankel-stars-only-yellow.png

Maatwerk

Uiteraard is de workshop aan te passen en uit te breiden zodat ze passen bij jou wensen. Het is extra leuk als we voorbeelden uit jullie organisatie kunnen laten zien. Kleine aanpassingen zijn inclusief, grotere aanpassingen zullen op uurbasis gefactureerd worden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

(Digitale) Koffie doen?

 

Ontdek binnen no-time of deze crash course iets voor jouw organisatie of event is. 
Stuur me een berichtje en ik plan iets met je in!

bottom of page